LIO CAŁA Jeżyna liofilizowana 100g
Opis
Jeżyna liofilizowana cały owoc 100g
Przedstawiamy Ci liofilizowaną jeżynę - prawdziwą ucztę dla Twoich zmysłów! Nasza liofilizowana jeżyna zachowuje naturalny smak, aromat i wartości odżywcze dzięki nowoczesnej metodzie suszenia. To idealna przekąska, która nie zawiera konserwantów ani sztucznych substancji, pozwala cieszyć się jeżynowym smakiem przez cały rok.
Proces liofilizacji W procesie liofilizacji zachowujemy naturalną dobroć i smak jeżyny, dzięki czemu można się nimi cieszyć przez cały rok. Świeżo zebrane, umyte wcześniej owoce zostają umieszczone w liofilizatorze, który zamraża je w bardzo niskiej temperaturze, a następnie za pomocą procesu zwanego sublimacją usuwa zawartości wody. Ten proces jest delikatny i pozwala zachować kształt, kolor, a przede wszystkim smak i wartości odżywcze jeżyn. Efektem końcowym jest pyszna, pożywna i wygodna przekąska, którą można się delektować zawsze i wszędzie.
Jeżyny są starannie wyselekcjonowane i poddane procesowi liofilizacji. Metoda ta polega na zamrożeniu owoców w bardzo niskiej temperaturze, a następnie usunięciu wilgoci w specjalnych komorach próżniowych. Dzięki temu otrzymujemy liofilizowane owoce o intensywnym smaku, chrupiącej konsystencji i pełni wartości odżywczych.
Nasza liofilizowana jeżyna nie zawiera dodatku cukru, co czyni ją idealną przekąską dla tych, którzy chcą ograniczyć spożycie słodyczy.
Liofilizowana jeżyna doskonale sprawdzi się jako dodatek do płatków śniadaniowych, jogurtów, sałatek, ciast czy deserów. Możesz również spożywać jeżyny samodzielnie jako zdrową przekąskę w ciągu dnia. Ich intensywny smak z pewnością zachwyci Twoje kubki smakowe i zapewni niepowtarzalne doświadczenie smakowe.
Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (0)